Blokfluitles in groep

Blokfluitles in groep

Wil je voordelig genieten van blokfluitles in groep met een groep blokfluiters van je eigen niveau? Kies dan voor blokfluitles in groep onder begeleiding van Els Rebersek. Je kunt bij Els Rebersek thuis of op locatie blokfluitles in groepsvorm krijgen, in een groep van maximaal 4 personen. Er is dan voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling, maar dan in een leuke groep. Je kunt instromen in een bestaande groep of samen met familie of vrienden een nieuwe groep starten. Voor slechts € 21 per maand krijg je blokfluitles in groep begeleid door een ervaren en enthousiaste muziekdocente. Neem nu contact op voor meer informatie en ontvang een gratis proefles.

Voordelige blokfluitles in groep

Wanneer je kiest voor blokfluitles in groep krijg je kwalitatief hoogwaardige blokfluitles in een groep met gelijkgestemden. Door een maximale groepsgrootte van 4 personen kun je voor een heel voordelig tarief toch genieten van een professionele begeleiding in je groepslessen. Voor groepslessen bij een muziekschool betaal je als snel € 60 per maand. Els Rebersek is al ruim 30 jaar zelfstandig muziekdocente. Door les te krijgen bij Els Rebersek thuis of bij jou op locatie kun je heel voordelig genieten van leuke blokfluitlessen. Voor € 21 per maand krijg je wekelijkse lessen van een half uur.

Blokfluitles samen met vrienden of familie

Lijkt het je leuk om samen met vrienden, vriendinnen of familie blokfluitles te volgen? Blokfluitles in groep is een leuke optie voor een gezamenlijke hobby. Samen kun je snel groeien of simpelweg genieten van het spelen van de muziek die jullie leuk vinden. Je kunt natuurlijk ook instromen in een van de bestaande groepen. Er zijn al groepen actief in verschillende leeftijdscategorieën en op verschillende niveaus. Neem nu contact en meld je aan voor een geheel vrijblijvende gratis proefles. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Rebersek.

Meld je nu aan voor een gratis proefles