Blokfluitles Individueel

Blokfluitles individueel

Wil je graag alle aandacht van je muziekdocent in je blokfluitlessen? Dan is blokfluitles individueel een goede manier om snel vooruitgang te boeken. In deze vorm van muziekles ligt alle aandacht op jouw ontwikkeling en heb je alle ruimte om muziek te kiezen welke jij graag speelt op de blokfluit. Vanaf beginnend tot vergevorderd niveau krijg jij professionele begeleiding van een ervaren en enthousiast blokfluitdocent, Els Rebsersek. Voor slechts € 35 per maand kun je wekelijks een half uur individuele blokfluitles krijgen. Neem nu contact op en ontvang een gratis proefles.

Persoonlijke aandacht met individuele blokfluitles

Wanneer je kiest voor blokfluitles individueel kun je verwachten dat elke les om jou draait. Aan de hand van een gratis proefles wordt er gekeken naar je niveau en je voorkeur voor muzieksoort. Vervolgens worden de lessen ingericht zodat jij je favoriete muzieksoort kunt spelen op de blokfluit en kunt groeien naar het niveau dat je zelf wilt bereiken. Of je nu graag klassieke muziek speelt of top 40 muziek. Els Rebersek is ruim ervaren in het begeleiden van leerlingen in allerlei verschillende muzieksoorten. Zo kun je leren jouw favoriete muziek op de blokfluit te spelen op een niveau waar jij je prettig bij voelt.

Voordelig genieten van individuele blokfluitles

Voor individuele muziekles bij een muziekschool betaal je al snel € 100 per maand. Een muziekschool draagt daarbij ook kosten voor een pand, een bestuur en uiteraard de muziekdocenten. Als zelfstandig muziekdocent biedt Els Rebersek lessen aan vanuit thuis of op locatie. Op deze manier kun jij genieten van blokfluitles van hoogwaardige kwaliteit voor een heel voordelig tarief van € 35 per maand. Neem nu contact op en ontvang een gratis proefles. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Rebersek.

Meld je nu aan voor gratis proefles