Blokfluitles op locatie

Els Rebersek geeft momenteel al op verschillende basisscholen les. Het gemak hiervan is dat kinderen in de middagpauze of na het middagprogramma simpelweg op school kunnen blijven voor blokfluitles op locatie. Naast basisscholen zijn er diverse andere locaties welke geschikt zijn. Zo is les op locatie ook mogelijk bij jou aan huis, op een kinderdagverblijf of kleuterschool, in een buurthuis of bij jou op kantoor. Is er in jouw omgeving veel animo voor blokfluitles? Neem dan contact op met Els Rebersek en vraag naar de mogelijkheden.

Geniet van het gemak van blokfluitles op locatie

Wanneer je kiest voor blokfluitles op locatie kun je in je eigen omgeving blokfluitles krijgen. Je kunt zowel individuele lessen als groepslessen in blokfluit op locatie volgen. Deze lessen worden dan ingepland zodat ze in jouw planning passen. Els Rebersek staat dan klaar voor je op een locatie naar jouw keuze om de lessen te starten. Zelf hoef je alleen je blokfluit en lesmateriaal mee te nemen, voor de rest staat alles voor je klaar. Je kunt direct na je lessen of tussen de bedrijven door lekker muziekles volgen van een ervaren muziekdocente. Dat is het gemak van blokfluitles op locatie.

Voordelig blokfluitles op locatie

Voor blokfluitles op locatie gelden dezelfde tarieven als voor blokfluitles bij Els Rebersek thuis. Voor groepslessen betaal je dan slechts € 21 per maand per persoon en voor individuele lessen € 35 per maand. Uiteraard dient er wel voldoende aanwas en een beschikbare ruimte te zijn voor blokfluitles op locatie. Els Rebersek komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en de mensen op jouw locatie te enthousiasmeren. Wil je graag meer informatie of wil je direct een gratis proefles aanvragen op jouw locatie? Neem contact op met Els Rebersek en geniet van leuke blokfluitlessen op jouw basisschool, kinderdagverblijf, kleuterschool, bij jou thuis of op jouw kantoor.

Meld je nu aan voor gratis proefles