Blokfluitles voor kleuters

Blokfluitles voor kleuters

Bij jonge kinderen is de motoriek volop in ontwikkeling. De motorische ontwikkeling van jonge kinderen is sinds de opkomst van de smartphone en tablet sterk achteruit gegaan. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat muziekles niet alleen een positief effect heeft op de motorische ontwikkeling, maar ook op intelligentie, schoolprestaties, sociale en individuele ontwikkeling. De blokfluit is een instrument wat voor kleuters vanaf groep 2 goed te hanteren is. Blokfluitles voor kleuters is daarom uitermate geschikt om positief bij te dragen aan de ontwikkeling van je kind. Els Rebersek heeft speciale lesprogramma’s gericht op kleuters, zodat ze op een leuke manier muziekles kunnen volgen. Voor slecht € 21 per maand kunnen kleuters genieten van leuke blokfluitles onder professionele begeleiding. Blokfluitles voor kleuters is tevens mogelijk op locatieNeem contact op met Els Rebersek voor de mogelijkheden.

Leuke blokfluitles voor kleuters

Kleuters zijn nog heel speels en vinden het heel leuk om nieuwe dingen te leren. Els Rebersek heeft ruime ervaring in het opzetten van leuke, interactieve blokfluitlessen om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met muziek. Ze leren al noten lezen, samen spelen met vriendjes en vriendinnetjes en zijn actief bezig met hun eigen ontwikkeling. Bij blokfluitles voor kleuters geldt een maximum van 5 kleuters. Op die manier is er genoeg ruimte voor individuele aandacht maar kunnen kleuters genieten van het plezier van een groepsles. Naast de blokfluit wordt er bij blokfluitles voor kleuters ook gebruik gemaakt van kleine slaginstrumenten, lopen en bewegen op muziek om het ritmisch gevoel te ontwikkelen. Natuurlijk mogen de ouders ook gezellig meedoen.

Voordelige lessen

Kleuters kunnen al voor € 21 per maand meedoen van blokfluitles voor kleuters. Ze krijgen dan een halfuur per week les in een groep van maximaal 5 kleuters. Een sopraan blokfluit is er al vanaf € 46 en de het lesmateriaal is er vanaf € 10. Dit lesmateriaal is door Els Rebersek zelf ontwikkeld en is specifiek gericht op kleuters vanaf groep 2. Neem contact op met Els Rebersek en krijg een gratis proefles voor je kleuter(s).

Meld je nu aan voor gratis proefles